NEVEROVATNO! JOVANA JEREMIĆ VODI PROGRAM I POKAZALA PREVIŠE: Šokantne fotografije!!

0

Javne ličnosti svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavam i postupcima zaista mnogo piše.

Jovana Jeremić je inače i poznata po tome što nema dlake na jeziku, te ima mišljenje o mnogo čemu. Mnogi smatraju da su njeni stavovi zapravo jasni samo njoj samoj, te bi bila pametnija da to zadrži samo za sebe. Ona veoma često pravi interesantne scene sa svojim gostima u Jutarnjem programu. Ona dakle svakog vikenda iznova intrigira milionaski auditorijum televizije Pink.

Svi se verovatno sećaju kada je u skorije vreme ušla u studijo na rolerima. To je privuklo neverovatno veliku medijsku pažnju. U skorije vreme je pričala i o tome kako zna mnoge tajne poznatih osoba uključujući političare, pevače i slično. Jovana Jeremić se u ”Novom Vikend Jutru” na TV Pink bavi najudarnim temama i pričama ljudi. Njena emisija važi za daleko najgledanijiju emisiju.

Ovo jutro se Jovana Jeremić pojavila kao i obično, vidno raspoložena, ali u dosta smelijem odevnom izdanju nego obično, tačnije na sebi je imala dugu elegantnu haljinu koja je imala ogroman šlic. Uski korset istakao je njene grudi, a nestašna haljina dubokog šlica podigla se sve do kuka kada je Jovana sela, te otkrila više nego što je trebalo. Mnoge je iznenadilo njeno haljina, te svi mediji sada pišu o tome. Izgleda da Jovana veoma dobro zna kada i kako da uradi nešto da bi privukla na sebe pažnju.