NEVEROVATNO!!! JOVANA JEREMIĆ I VODITELJ EVROVIZIJE??? Svi plaču od SMEHA kada vide OVU FOTKU (FOTO)

0

Mesec maj je od uvek bio rezervisan za Evroviziju i poznato je da je Srbiju predstavljala Ana Đurić Kontrakta, te je osvojila visoko 5. mesto. Evrovizija je zaista jedan produkcijski zahtevan projekat i ove godine se dešavalo u Torinu, u Italiji. Ono što je sastavni deo su voditelji koji moraju biti itekako zanimljivi i profesionalni, a ove godine se desilo nešto što je cela Srbija primetila i na osnovu čega se smeje gotovo celi Balkan. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Kada su u pitanju javne ličnosti, svakim danom na privlače na sebe medijsku pažnju. Jedna od takvih je i možda najpopularnija televizijska voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić. Ona je voditeljka na Pink televiziji, te svakim svojim pojavljivanjem podiže veliku medijsku pažnju, jer se o njenim izjavam i postupcima zaista mnogo piše.

Naime, sinoć je održano veliko finale 66. Evrovizije, a voditelji su se potrudili da naprave šou za publiku. Momenat u kojem voditelj Evrovizije izlazi u “green screen” odelu pred kamere nasmejao je mnoge, dok su mnogi iz Srbije odmah pomislili na voditeljku Jovanu Jeremić, koja se nedavno pojavila u sličnoj “odevnoj kombinaciji”. Ona je zeleno izdanje obukla za jutarnji program Pinka, a na tviteru su se pojavile brojne slike usporedbi i brojni komentari koji su itekako bili šaljivi i sarkastični.

“Mislim da nam predviđaju pobedu! Ako nam ovo ne donese pobedu, ne znam šta drugo! Ova se uglavila i na Evroviziju”, komentarisali su pojedini. Ovo je znak da će Jovana sledeće godine da bude voditeljka u Beogradu kazem ja”.