NEVEROVATNO!!! Evo koga Popovići nisu pozvali na svadbu- SVI U ŠOKU kome je zabranjen ulaz (FOTO)

0

Saša Popović važi za jednog od najuspešnijih ljudi u Srbiji, koji je sa svojom kolegicom Lepom Brenom sagradio “carstvo” kakvo je Grand Produkcija. Pošto je tako uticajna ličnost, nije tolika tajna ni njegov privatni život, koji se s vremena na vreme zna naći kao tema u medijima. Zbog toga je logično da je Lepa Brena jedna među počasnim gostima na svadbi Suzaninog sina. Sada vam donosimo neke detalje sa ove svadbe koje su šokirale javnost. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Saša Popović je inače dvadeset godina u braku sa pevačicom Suzanom Jovanović. Sa njom ima i ćerku Aleksandru. Poznato je da ona ne voli da se eksponira u javnosti. Zna se da je ona jako ponosna na svoje roditelje i njihove karijere, ali ona kaže da se ne vidi u tom svetu, te želi da bude sama svoj čovek. Poznato je da Suzana Jovanović ima sina Danijela iz prvog braka kojeg je Saša prihvatio kao svoje dete.

U domu Popovića se celi mesec maj uveliko odvijale pripreme. Mnogi se pitaju ko je misteriozna Tijana, koja baš poput svog izabranika ne želi javno da se eksponira. Snaja Suzane Jovanović već je osvojila svekrvino srce, pa Suzana za nju ima samo reči hvale.

Podsetimo, porodica Popović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje. Zaista su Popovići vodili računa o svemu pa i o obezbeđenju. Naime, ne može da uđe niko ko nije pozvan na venčanje, jer obezbeđenje stoji ispred kapije. Pojavio se šokantan detalj da zapravo pozivnicu nema pevačica Aleksandra Prijović, koja je Brenina snajka, a Brena je zapravo počasni gost.