NEVEROVATNO! Anastasija Ražnatović podelila LEPE VESTI: Njenoj sreći nema kraja (FOTO)

0

Svedoci smo kako u javnosti i medijama svako malo imamo neke vesti vezane za po mnogima najpopularniju Srpsku pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Poslednjih godina se i njena ćerka Anastasija Ražnatović veoma često nalazi u centru medijske pažnje. I ona je kako znamo krenula majkinim stopama, te je za kratko vreme izgradila veliki krug obožavaoca njene muzike.

Anastasija Ražnatović je rođena je 25. maja 1998. godine u Beogradu, gde i živi. Tokom 2018. godine je uplovila u muzičke vode, objavivši singl „Savršeni par“ koji je za samo tri meseca prešao tri miliona pregleda. U maju 2019. godine Anastasija je objavila novi singl. Reč je o pesmi „Rane“, te od tada njena muzička karijera ide uzlaznom putanjom.

S obzirom na to da je ćerka Svetlane i Željka Ražnatovića, Anastasija je od malena u fokusu domaće javnosti. O njenom privatnom životu pisalo se i ranije, a nakon što je uplovila u muzičke vode, tekstovi o Cecinoj naslednici postali su svakodnevnica. Iako je rekla da joj majka ne dozvoljava da stavi silikone, očigledno je da je uradila sitne korekcije usana i nosa.

Anastasija je jako popularna i na društvenim mrežama gde neretko deli detalje iz svoje svakodnevice na instagram, gde ima čak 1 milion pratitelja. Nedavno je otkrila i zbog a  čega je to posebno srećna. Naime, iako odavno poseduje svoj automobil, Cecina ćerka Anastasija je tek danas položila vožnju, zbog čega se pohvalila svojim pratiocima, gde je napisala da je napokon za volanom i da je “novopečeni vozač”. Pogledajte fotografiju koju je objavila preko storija na svom instagram profilu!