NEPREPOZNATLJIVA! VELIKI NOS I IZOBLIČENO LICE: Evo kako je Anreana Čekić izgledala pre operacija – objavljena slika (FOTO)

0

Svi smo svesni da javne estradne ličnosti moraju da budu konstantni i da drže do sebe. Kada kažemo konstantni, to podrazumeva da je potrebno da veoma često izdaju neki hiti ili još bolje album koji je dobro prošao kod publike. Mnoge javne ličnosti žive i od kontraverzi iz privatnog života, te se to smatra dobrim marketinškim trikom onda kada malo prestanu da budu u medijama.

Javne ličnosti moraju da drže i do sebe, da se zdravo hrane i vežbaju a mnoge pevačice se odlučuju na korekcije tela i lica, kako bi održale neki standard koji i ne postoji. Zbog toga imam slučaj da neke pevačice sa početka karijere ne liče na ono kako danas izgledaju. Mi vam danas predstavljamo jedan takav primer. U pitanju je populanra pevačica Andreana Čekić.

Andreana Čekić je srpska pop-folk pevačica koja je prepoznatljivost stekla učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, u kome je osvojila šesto mesto. Andreana je rođena 23. avgusta 1984. godine u Kozarskoj Dubici (Bosanska Dubica) u Bosni i Hercegovini. Živi i radi u Beogradu. Kada pogledamo fotografije iz vremena kada je tek počinjala sa pevanjem, možemo primetiti da uopšte ne liči na današnji izgled. Ona se tokom godina podvrgla verovatno nekoliko puta estetskoj hirurgiji.

S obzirom na popularnost koju je stekla, Andreanin privatni život je često u fokusu domaćih tabloida. Ne krije da nema ništa protiv estetske hirurgije, a sama se podvrgnula operaciji nosa. Takođe je u medijima isticala kako nije sasvim zadovoljna svojim izgledom i kako želi da smrša, pa je na posebnom režimu ishrane.