NEPREPOZNATLJIVA! POGLEDAJTE KAKO AJŠA KAPETANOVIĆ SADA IZGLEDA: Uradila veliku promjenu, kažu da je ista NATAŠA BEKVALAC (FOTO)

0

Svi smo upoznali AJšu Kapetanović kad je imala samo 14 godina i kad je ušla u svijet estrade, danas ova zvijezda Granda nije ni nalik onoj djevojčici koja je nekada plijenila pažnju svojom nevinošću, nedavno se našla i na meti kritika.

Veliku promjenu u izgledu je doživjela ova talentovana pjevačica. Ona se prvi put javnosti predstavila prije 7 godina, osvojila je i visoko treće mjesto u Zvezdama Granda, u sezoni u kojoj je pobijedio Mirza Selimović.

Ona je lavinu reakciju privukla novom bojom kosom na fotografijama, jedni su komentarisali kako joj plava boja savršeno pristaje, da je pun pogodak promjena, dok je bilo i manjih kritika, gdje su joj rekli da im se više dopada kao crnka.

Ajša Kapetanović je u opisu fotke stavila NOVA PLAVUŠA U GRADU, poručila je to u opisu, a potom je podijelila i još nekoliko objava.

Redali su se razni komentari kao što su GORIŠ LUTKICE; ODLIČNA PROMJENA; NOVA NATAŠA BEKVALAC i slično.

Bilo je tu naravno i komentara koji su rekli kako joj plava boja uopšte ne stoji.

Neki od negativnih komentara su bili, na šta to ličiš, od onakve ljepotice, ti napraviš ovo od sebe.

Ajša Kapetanović je inače pjevala u Zvezdama Granda mnogo dobro prije 7 godina, ona je otpjevala velike hitove a izdvajaju se pjesme od Snežane Đurišić LEPI MOJ, kao i od Hanke Paldum MAJKO; dvije pjesme koje je ona bukvalno razvalila, gdje se i sami žiri ježio od njene interpretacije, toliko je dobro to odradila.

Sjećate li se vi ove mlade pjevačice ili ne?