Neoprezna Karleuša slučajno pokazala gaćice u autu svog menadžera – Javnost iznenađena (FOTO)

0
245

Kad god se spomene ime Jelene Karleuše (42) onda se sigurno opet radi o nekom gafu koji je napravila u svom stilu oblačenja.

Dobro je poznato da je ova skandalozna srpska pjevačica poznata po sebi sopstvenom modnom stilu, ekstravagandnom, oskudnom i neobičnom ali je na posljednjem uhvaćenom snimku uspjela nadmašiti samu sebe.

Pred snimanje muzičkog showa “Zvezde Granda”,u kojem je Jelena stručni član žirija, novinari i kamermani su bili ispred studija u Beogradu u želji da uhvate koji dobar snimak ili izjavu. I uspjeli su uhvatiti Jelenin spektakularni dolazak .

Pred studiom je izašla iz auta svog dugogodišnji menadžer, producent i PR Zoran Birtašević, koji ju je ovaj puta dovezao na snimanje. A bez da je obratila pažnju na položaj nogu dok je otvarala vrata, Jelena je uspjela “pokazati” kamerama svoje gaćice. A i ono u čemu je došla bilo je veoma oskudno,na sebi je imala roze mini suknju i korzet bujnu kosu je preko kojeg je navukla sportsku majicu. Bujnu kosu je svezala, a uz sve to su naravno bile i neizbježne velike sunčane naočare.

Na Instagramu se opet ‘popeglala’

Kako ona to najbolje zna, na Instagramu je objavila svoju verziju fotografija na kojima se ‘popeglala’.

“Vi obične ku*e se ne možete usporediti sa mnom” – potpisala je svoje fotografije ovakvom objavom a čak je na fotografijama pokazala i srednji prst. Neki pratitelji su je opet hvalili, pisali pohvalno o stajlingu, davali joj komplimente poredeći je sa Harley Quinn, ali je bilo i onih koji su sve to smatrali pretjeranim i dodavali kako se dobro “fotošopirala”na fotografijama, što Jelena naravno poriče.

Jelena čak piše na svom profilu da u prirodi izgleda još bolje, a za emisiju se presvukla u žutu haljinu koja je na ležima toliko izrezana da je stalno spadala pa se moglo vidjeti da Karleuša ne nosi gaćice…