NEOČEKIVANO!!! NEMA GRANICA ZA NJU! Milica Pavlović samo što je objavila album i VEĆ JE ŠOKIRANA!

0

Mnogi smatraju da je Milica Pavlović jedna od najvećih muzičkih zvezda novije generacije. Sada je ponovo u centru medijske pažnje jer nakon dve godine studioznog i marljivog rada muzička zvezda Milica Pavlović je konačno predstavila svoj četvrti studijski album „Posesivna“. 

Rođena je 11. avgusta 1991. godine u Ajnzidelnu, gradu u Švajcarskoj. Poznata je po spektakularnim scenskim nastupima i jedna je od najtraženijih zvezda Grand produkcije, a 2012. godine i osvojila osmo mesto. Ubrzo je počela izbacivati singlove i ostalo je istorija.
Kada je u pitanju njen novi album, napravila potpuni haos kada je publika u našem regionu u pitanju. Pavlovićeva je za publiku pripremila pravi muzičko-vizuelni spektakl, te je 12 novih pesama predstavila na do sada poptuno inovativan i drugačiji način nego što je to radila do sada, i nego što to rade njene kolege.

Milica je mesecima unazad sa profesionalnim plesačima uvežbavala veoma zahtevne koreografije, koje su doprinele spektakularnom utisku. Budući da je reč o veoma zahtevnom projektu koji se tako studiozno radio i pripremao zaista dugo, te da je za potrebe svega građen posebni stejdž u tri segmenta i ne čudi što je Senjorita u ovaj projekat uložila neverovatnu sumu od 300.000 evra.

Album je u rekordnom roku uspeo da zapali publiku, o čemu svedoči to da je Milica glavna tema na svim društvenim mrežama. Iako je predstavila 12 potpuno novih pesama, što u vreme današnje diskografije predstavlja zaista veliki rizik, izgleda da je ipak napravila odličan potez, budući da joj je pošlo za rukom ono što nijednom njenoj kolegili ili kolegenici nije do sada, a to je da su se pesme našle na trending listi Jutjuba. Potpuno je bilo za očekivati da će album izazvati ogromno interesovanje kod publike sa naših prostora, te da će vladati listama u našem regionu, ali se desilo nešto neočekivano. Pesma „Posesivna Bivša“ uspela je da zaintrigira publiku u Ukrajini, te se ova numera našla na 18 pesmu njihove trending liste.