NEMA VIŠE JELENINOG OSMEHA! Žena Novaka Đokovića uslikana na meču tužnog i zabrinutog lica! (FOTO)

0

Novak Đoković važi za jednog od najpopularnijih sportista na svetu, te je definitivno ponos Srbije i celog regiona. On je tokom svoje karijere postigao mnoge rekorde, osvojio brojne trofeje i u svetu tenisa važi za jednog od najboljih svih vremena. Pored svega toga, nije čudo što je i sam njegov privatni život zanimljiv i tema svih svetskih a i domaćih medija.

Novak je postao predmet kontraverze nakon što je na Austalijen openu koji je prvi Grend slem u godini i njegov najtrofejniji turnir, došao nevakcinisan, pa je zbog toga dobio medicinsko izuzeće. Čini se da je od tada njegova karijera krenula “nizvodno”. On je nedavno završio svoje učešće i na Roland Garosu, te tako ostao bez Grend Slem titule. U finalu je poražen od Rafaela Nadala. Ipak, sve je svojim prisutvom zasenila i njegova supruga Jelena koja ga je bodrila sa tribina.

Podsećamo, pored svega toga, porodica Đoković se u poslednje vreme veoma često nalazi u medijima, naročito kada se pisalo o odnosu između Jelene i Novakove majke Dijane, za koji mnogi komentarišu da je loš. Izgleda da poslednjih meseci Đokovićima nije lako. Sada Jelenu definitivno muči i Novakova karijera i forma koja je definitivno u krizi. Dok je bila na tribinama, nije nimalo krila koliko je bila zabrinuta tokom trajanja meča.

Ono što je barem pozitivno je njen modni stil, kojeg su mnogi zapazili i kojeg mnogi hvale već nekoliko godina unazad smatrajući ga minimalnim stilom ali vrlo efektivnim. Poznato je da ona koristi i veoma malo šminke i da se većinom odlučuje za takozvane kežual odevne kombinacije. Pišite nam svoje mišljenje o Novaku i da li je njegova karijera u problemu.