Trenutno Vijesti

NEMA ŠANSE da prepoznate ovu pjevačicu: 80 ih je bila OVAKVA, a danas ne liči na sebe: KO JE ONA?

Znamo da volite da gledate slike naših poznatih ličnosti kada su bili mlađi. Svakog to zanima pa smo Vam danas pripremili još takvih slika, a na Vama je da probate pogoditi o kome se radi na slikama.

Svaka poznata ličnost se probila u javnost na svoj poseban način, nekome je odmah uspjelo da privuče veliki broj obožavatelja, a neki su se dosta patili. Većinom su slučajevi da su se patili i prolazili sve i svašta da bi postali poznati i ostvarili sve što su do dana današnjeg uspjeli da ostvare.

Današnje generacije vjerovatno neće moći prepoznati osobu sa slika jer se radi o osobi koja je bila poznata početkom osamdesetih kada je muzika bila veoma kvalitetna.
Tada je muzika bila takva da joj je cilj bio da se otpjeva što bolje se može i pjevači i pjevačice su se međusobno, da tako kažemo, takmičili ko će imati bolji nastup i ko će imati bolje pjesme kao i kompozitore i cijelu ekipu koja bi im pomagala. Tada nije bila bitna odjevna kombinacija koliko je danas, kao ni plastične operacije i kojekakve korekcije na licu.

Tada su pjevačice bile prirodne i sa veoma malo šminke na licu. Pjesme traju po mjesec dana i možda malo duže, a onda padnu u zaborav. Pjesme osamdesetih se mogu čuti i dan danas. Mnogi pjevači i pjevačice su se od tada povukle sa muzičke scene jer imaju hitova i previše pa mogu da žive i dan danas bez muzike. A pjevačica o kojoj danas govorimo je upravo jedna iz tog perioda. Pjevačica je rođena u Čačku, a na sceni se pojavila prvi put 1974. godine. Od tada je snimila 20 albuma, što svakako nije malo. Danas izgleda totalno drugačije, a radi se o pjevačici Veri Matović.

Oglasi – Advertisement