Nema kraja Breninim glavoboljama sa sinovima! Posle Stefana nemoguće da je Viktor OVO uradio! (VIDEO)

0

Najpoznatija pjevačica na prostorima bivše Jugoslavije je, moramo se svi složiti, Lepa Brena. Njena karijera je za vrijeme postojanja Jugoslavije zaista bila na samom vrhuncu i svi su ludili i žudili za njom. Bila je najpoželjnija i najljepša pjevačica na našim prostorima ikada. Lepa Brena je 2021. godini napunila 60 godina, što je mnoge iznenadilo s obzirom koliko brzo vrijeme i život prolazi.

Brena ima dva sina, Stefana i Viktora Živojinovića, o kojima se također često piše. Najčešće se kroz javnost i medije provlače njihovi emotivni odnosi s partnerkama, ali i Brenin odnos s istim partnerkama. Njen mlađi sin je, kako mediji prenose, uspio da razljuti svoju majku u posebnoj mjeri da je ona morala odmah da poduzme nešto da ga usmjeri na pravi put. Na društvenim mrežama, osvanuo je video kako njen mlađi sin Viktor Živojinović na Kopaoniku vozi po snijegu brzo i Brena se odmah zabrinula za život svog sina.

On je od majke dobio na poklon BMW M5 F90, a ovo auto vrijedi čak 150 hiljada eura, što svakako nije malo. Kada mu je majka poklanjala ključ od auta, zamolila ga je samo jednu stvar, a to je da bude pažljiv i da pazi kako vozi. Ali kada je na društvenim mrežama osvanuo video da ipak nije poslušao majku, odmah se i Brena oglasila. Izvor blizak pjevačici otkrio je da se Brena pravo šokirala i zabrinula za svog sina, s obzirom da je vozio u tolikoj brzini po snijegu i po krivinama.

Breni su ovaj video zapis proslijedili njeni prijatelji, a njoj je odmah pozlilo. Odmah je odlučila da nazove Viktora i da mu kaže da dolazi za Beograd i da se me glupira. Tresla se od straha i bila joj je muka, s obzirom da je Viktor još mlad, on ne razumije zašto Brena toliko brine. Napominjemo, Brena je prije 7 godina doživjela saobraćajnu nesreću u kojoj je mogla izgubiti život. Video pogledajte ovdje.