NEKADA SU ŽENE LUDJELE ZA NJIM- Predstavljao je Jugoslaviju na Eurosongu, a danas je SOCIJALNI SLUČAJ- EVO KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

0

Starije generacije, a pogotovo oni koji su bili tinejdžeri osamdesetih će se sigurno dobro sjetiti ovog pjevača pored toga što su i mlađe generacije mogle čuti velike hitove koji su bili predstavljeni osamdesetih godina prošlog vijeka.

Pogotovoo to kada kažemo mislimo na veliki hit “Džuli” sa kojim je inače pjevač Danijel popović predstavljao Jugoslaviju preko Eurosonga pa je on u to vrijeme osvojio četvrto mjesto, a ono što je obilježilo njegovu karijeru su bili razni skandali od početka njegove karijere.

On je u jednom periodu bio sa bendom gdje on nije imao validan ugovor pa je onda i na kraju Danijel ostao prevaren pa je sav novac odlazio na drugu stranu pa je on poslije pokušavao sarađivati sa drugim bendovima, ali u dosta slučajeva je to bilo neprofesionalno pa se veoma često znala desiti sitaucija da se samo na televiziji na dogovoreni termin pojavi samo on, a ostali članovi benda nisu baš marili za to.

On se tada odlučio na solo karijeru pa je i 1983. godine on predstavljao Jugoslaviju na Eurosongu pa je završio na četvrtom mjestu. Nakon toga su za njega svi predviđali blistavu karijeru, a njegova pjesma Džuli je postala pravi hit na našim prostorima, ali je ipak poslije njegovog prvog uspješnog albuma njegova karijera krenula samo nizbrdo.

Iza sebe inače ima tri propala braka i troje dece, dok je on svoju slavu pokušavao vratiti sa učešćem u rijalitiju Farma, ali mu to nije ipak bilo od koristi, a on je sada u četvrtom braku sa suprugom Aleksandrom i živi u Sloveniji, pa kako se govori on živi od socijalne pomoći.