Nekada su je smatrali za najljepšu ŽENU U JUGOSLAVIJI- Danas ima dvije kćerke i obje su ljepotice- NE ZNA SE KOJA JE LJEPŠA (FOTO)

0
90

Bivša Jugoslavija je bila poznata po odličnoj muzici koja se pravila u njeno vrijeme i po izvođačima, kako pjevačima i pjevačicama, tako i bendovima, a jedna od onih koja je obilježila jedan period osamdesetih godina u pop muzici je svakako Marina Perazić koja je smatrana za jednu od najljepšo+ih žena u Jugoslaviji a koja je  sa svojim bivšim suprugom Ivanom Feceom Firčijem imala veoma buran brak koji im je donio kćerke Miu Katarinu i Lunu Mariu Fece.

I Marina uvijek kaže da su njene kćerke najbolji dio njenog života. One danas žive u New Yorku, ali su često u Novom Sadu. Starija Mia se bravi modnim dizajnom, a ona se ovih dana oglasila i na društvenim mrežama povodom rođendana svoje sestre Lune sa jednom veoma emotivnom porukom:

” Mojoj najdražoj je danas rođendan! Riječi nisu dovoljne da opisu koliko te volim moju sreću što si baš ti moja sestra. Prošla godina je bila bizarna svima, ali sam zbog te čudne godine ponovo provela s tobom puno vremena, kao kad smo bile male, nas dvije zajedno u nekom našem svijetu i zbog toga sam prezahvalna. Iako me nekad to nervira, zapravo mi je slatko kad me imitiraš koliko sam ti smiješna iako mi nije uvijek baš jasno zašto. Dokle god vidim osmijeh na tvom licu, to mi je jedino bitno. Mjesecu moj, želim ti da sijaš najsjajnije, želim ti sve što želiš samoj sebi, zaslužuješ samo najljepše, najbolje stvari koje svijet može da pruži! Nikada nemoj zaboraviti da bez obzira na to gdje smo, naša ljubav je neraskidiva, I always have your back! Sretan rođendan Lunice moja predivna, hrabrice i kraljice univerzuma!”