Nekada je prštalo od luksuza.SADA JE KUĆA STRAVE I UŽASA ! ( VIDEO)

0

Većina slavnih ličnosti kada stekne ogormno bogattvo,najčešće kupuje luksuzne nekretnine,automobile,hotele itd. Tako je uradila i jedna od najvećih zvijezda kada je boks u pitanju.


Jedan od najboljih boksera svih vremena legendarni Majk Tajson poznat i kao Malik Abdul Aziz umirovljeni jeamerički bokser, bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji. On je u svojoj karijeri  iamo ukupno 58 brorbi,od toga 50 pobjeda,6 poraza i 2 brbe su bile nevažeće. Jedan je od najpopularnijih, ali i najkontroveznijih sportaša svih vremena, poznat koliko po svojem izuzetno jakom udarcu, toliko i po optužbama za silovanje, brojnim incidentima u i oko ringa te po trogodišnjem boravku u zatvoru.On je tokom svoje dugogoišnje,uspješne karijere zaradio je vrtoglavih 300 miliona dolara,pa je postao vlasnik mnogobrojnih raskošnih vila,među kojima je između ostalog bilo i velelepno imanje u Ohaju.


Međutim krajem devedesetih godina prošlog vijeka kada je upao u dugove i izgubio je vlasništvo nad svojim ogromnim imanjem u Sautingtonu na kome se nalazila luksuzna vila vrijedna čak 2.000.000 dolara.

Ova ogromna vila imala je pet spavaćih soba,ogroman zatvoren bazen, kaveze za njegove tigrove, košarkaški teren, lustere ukrašene skupocenim kristalima,i još svašta nešto… Sve je prštalo od luksuza i glamura.

Međutim, slavni bokser je morao da je napusti kada se njegova slavna i uspješna karijera neslavno završila.

Vila je promjenila nekoliko vlasnika,ali ni kod koga se nie dugo zadržala.Čak je jedan od vlasnika jedno vrijeme  bio pod istragom FBI. Nakon toga je potpuno napuštena.Godinama niko ništa nije pipnuo na imanju i kuća je u ruiniranom stanju, enterijer je propao i izgleda zastrašujuće. U nastavku vam donosimo i video,pa vi sami prosudite.