Trenutno Vijesti

NEKADA JE BILA LJEPOTICA za kojom je uzdisala JUGOSLAVIJA, sad se IZOBLIČILA: Znate li ko je pjevačica sa slike? Sigurni smo da nećete moći pogoditi! (FOTO)

Naslovna fotografija je nastala prije 40 godina a na njoj se nalazi jedn aod najpopularnijih pjevačica u bivšoj državi koja je i danas aktivna i ima veliku karijeru iako je već ušla u sedamdesete godine svog života.

Vjerovali ili ne radi se o Nedi Ukraden koja je sve što je stekla dobila samo zahvaljujući svom glasu i talentu te trudu i radu koji je uložila u svoj posao. Za nju se nikada nisu vezali nikakvi skandali i uglavnom je svi vole jer je pozitivna žena i uvijek je nasmijana. Ona je prilično aktivna i na društvenim mrežama a nedavno je objavila sliku koja je nastala prrije 40 godina u Londonu u ulici Oxford.

Ispod nje je objavila fotku koja je nastala sada i napisala je da je sve bez filtera i fotošopa i da nema ni umjetne kose ni trepavica ni silikona. Moramo priznati da pjevačica i danas izgleda odlično i da je primjetno da jako pazi na svoj izgled. Iako je bore na vratu i rukama odaju kada su njene godine u pitanju njen cjelokupan izgled je za pohvaliti.

Mnogi ne znaju ali je Neda Ukraden žena koja spada one koji imaju najviše obrazovanja na estradi jer je ona davno kada je bila djevojka završila fakultet. Kada je objavila ove slike na Instagramu, komentari su se samo nizali jedan za drugim. Svi su pohvalili njen izgled i nekad ali i danas jer ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele i mnoge mlađe jevojke. Neda se očito e da i prkosi godinama a mi joj želimo još puno dobrih pjesama.

Oglasi – Advertisement