Trenutno Vijesti

Nekad je izgledala kao muškarac, a danas je jedna od najzgodnijih pjevačica na ESTRADI – A tek kad vidite kako izgleda u kupaćem kostimu, AU (FOTO)

Često nailazimo na nove fotografije naših poznatih ličnosti kada su bili mlađi i ne možemo odmah da provalimo o kome se radi. Nekada ne možemo da uopšte dokučimo da je to neka osoba za koju znamo, jer je totalno promijenio ili promijenila lični opis. Svi se iznenadimo kada vidimo da su to oni kada su bili djeca ili kada su bili tinejdžeri.

Danas su mnoge estradne pjevačice uradile par korekcija na licu pa ih tek tada ne možemo prepoznati.
Pored korekcija na licu, naravno da je većina uradila i korekcije na tijelu, kao na primjer veće grudi ili stražnjica. Neke pjevačice su mijenjale svoje lice zbog starenja jer je to normalan i prirodan proces koji svi prođemo. Neke izgledaju ljepše naravno, a to je često i zbog genetike.

Na primjer pjevačica koja se totalno promijenila je Sanja Đorđević. Sanja je u javnosti uvijek djelovala skromno i nije voljela kada priča o sebi na teme u kojima su je mnogi povezivali za neke ljude ili afere. Vjerujemo da nijednoj pjevačici ili glumici to nije prijatna tema. Sanja je tek prije par godina počela da se oblači još ženstvenije, tačnije počela je češće nositi kratke suknje ili haljine, a kada je tek postala poznata to je bila rijetkost.

Obično smo je mogli vidjeti u dugim hlačama ili u nekim kombinezonima, ali haljinice i suknjice su bile rijetkost za nju.
Sanja je sada dosta smršala i prvi put se u kratkoj haljini pojavila upravo u Zvezdama Granda. Mnogi nisu mogli da je prepoznaju, a ni da povjeruju da je to ona. Ona često na svojim društvenim mrežama podijeli slike sa svojim fanovima, pa u komentarima možemo da pronađemo većinom riječi hvale.

Oglasi – Advertisement