Nekad je imala 146 kilograma, a sada 60: “Psiha je najvažnija u procesu mršavljenja”

0

– Osjećam se kao da sam dobila drugu šansu za život i konačno imam samopouzdanja – kaže Džesi

Koliko puta smo čuli da jaka volja može sve,a nismo vjerovali.U nastavku pročitajte.


Da se uz trud,volju i odricanje može što poželite dokazuje i Džesi Džejn O’Brajen (31) koja je loše životne navike preobratila u dobre. Kako ona kaže, ona je oduvijek bila gojazna,i kada je jedan dan stala na vagu i ugledala broj 146 odlučila jw da zauvijek promjeni život iz korijena.


Ona je prije nekolko godina odlučila da stavi gastrični bajpas ,i na taj način je počela svoju transformaciju. Čim je počela da gubi kilograme,bila je primorana da idena zatezanjestomaka, liposukciju, podizanje zadnjice, grudi i kože na leđima.

Izgubila je više od 80 kilograma. Otkrila je da ima61 kilogram sada i da osjeća da je dobila drugu šansu u životu.

– Konačno mogu da živim onako kako sam zamišljala. Nekada sam se krila, jer mi je bilo neprijatno, ali sada ponosno i nikad srećnija idem među ljude – rekla je Džesi.

Ova plavuša stiče da je u procesu gubljenja kilograma jako važna i psiha,to jest da bez nje ova transformacija ne bi bila uspješna.

– Mnogi ljudi misle da je operacija želuca laka, ali nije. Postoje rizici i to je zastrašujuće. Nije to samo kao operisali ste se i to je to. Morate da budete jaki psihički i da promjenite životne navike iz korjena. Kad krenete da mršavite, koža koja visi je podsjetnik na sve, onda treba ići na uklanjanje. To je stvarno mukotrpan proces koji treba izdržati.

Džesi je još dodala da su joj od operacije ostali ožiljci,ali da joj ne smetaju,jer su oni dio nje,njene priče i njenog cijelog života.