Nekad bila slatka mala Zone, a danas je udata za ovog dedu: Kada vidite kako izgleda, oči će vam stati, gde baš za njega! (FOTO)

0

Mnogi kažu da je ljubav slepa i da su godine samo broj, pa zbog toga imamo razne tipove veza i brakova gde je jedan partner znatno mlađi ili stariji od drugog. Ta vrsta zaljubljenosti je itekako moguća samo što mora ljubav da dostigne neki zdravi odnos i zajednički život.

Mnogi su mišljenja da ženama dosta bolje stoje stariji muškarci jer su oni navodno zreliji. A poznato je i to da žene brže sazrevaju od muškaraca. Kako statistika kaže, zaista je veliki broj ovakvih parova ali pored pomenute zrelosti također zna doći i do razvoda. Zato vam mi donosimo jedan primer ovakve veze ili braka a u pitanju je jedna poznata osoba, čiji je muž znatno stariji od nje.

Naime, radi se o glumici Jani Milosavljević koja ima 29 godina i koja je jako ostvarena i poznata glumica. Najveća uloga u životu joj je bila u filmu Zona Zamfirova. Mnogima je šokantno kada čuju da je ona u vezi sa Filipom Gajićem, koji je čak 23 godine stariji od nje, te imaju i jedno dete. Mnogim ljudima ova razlika u godinama i nije baš normalana, ali ovaj par se ne obazire na prozivke i osude od strane pojedinaca.

Mnogi razmišljaju da kada je znatno mlađa osoba sa starijom je zbog novčanog statusa, ali s obzirom da je Jana već itekako uspešna, može se zaključiti da su njih dvoje zajedno isključivo zbog ljubavi. Pišite na u komentare da li opravdavate veze ili brakove gde je velika razlika u godinama, ukoliko ne, koja je razlika po vama normalna?