NEĆU DA ISPADAM JADNICA ZBOG BOSILJČIĆA!: Ivan i ja smo se razišli zbog medija, tvrdi Jelena Tomašević! (FOTO)

0

Svi su svesni koliko se zapravo u medijima piše o slavnim i poznatim ličnostima. Mnogi pevači, pevačice, glumci, glumice i drugi nalaze svoje mesto u medijima svakodnevno, naročito ako je u pitanju neka kontraverza iz njihovog privatnog života. Ukoliko imamo par u kojem su oboje slavni to je još veći materijal, ali mnogi ne znaju da je poznatim osobama jako teško pronaći partnera za sebe.

Jako je teško pronaći partnera a da ne želi da iskoristi vašu slavu ili novac koji imate. Zato obično imamo slučaj da su dvoje u jednom paru poznati. Svako od vas je sigurno čuo za pevačicu Jelenu Tomašević i njenog parnera poznatog glumca Ivana Bosiljčića. Oni su naime danas jako sretni i imaju skladan brak.

Kada su počinjali svoju vezu, pisalo se o tome da su imali problema. Naime, oboje su bili na početku svojih zasebnih karijera i mediji su ih baš pritisli sa svih strana pa su odlučili da se raziđu jer se nisu mogli nositi s tim. Jeleni je Ivan mnogo nedostajao, a od Sergeja Ćetkovića je dobila pesmu po imenu “Da mi je da se vrati moj dragi”.

Kasnije su se pomirili, te se ta pesma Ivanu na kraju i svidela, a i Jelena je priznala da joj je jako emotivno teško tu pesmu izvoditi uživo. Oni sada imaju i ćerkicu koja ih je još više spojila i ojačala brak. Ivan je inače većinu vremena u Rusiji zbog posla. Shvatili su da je važno da su posvećeni karijerama ali i da su stalno zajedno kad je to moguće.