NEĆETE VEROVATI KO Milanu Miloševiću šalje jezive pretnje: VODITELJ VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI pa otkrio o kome se radi, ostat ćete u šoku kada čujete!

0

Naime, svima dobro poznati voditelj i nekadašnji učesnik rijaliti programa Zadruga Milan Milošević frapirao je mnoge kada je na svom instagram profil podijelio sa svojim pratiocima kakve prijetnje dobija svakodnevno, a nedavno je javno prokomentarisao jezive poruke.

– Naravno da mi nije svejedno. To traje od 2017. godine otkako sam ušao u “Zadrugu”, samo su se likovi i njihovi bolesni fanatici smjenjivali te nisu odustali ni dod ana današnjeg. Ranije sam već govorio o raznim prijetnjama o ubistvu majke i mene samog do prijetnje paljenja automobila i prebijanja i ne znam šta sve više – izjavio je voditelj..

Zatim je istako kako više ne može da šuti pa dodao: – Prijetili su da će me nabiti na kolac da će mi otići glava sa ramena, da ću slijep hodati. Prijavljeno sam razne ološe VTK i prestajala je sve to, ali, nažalost, samo nakratko. Ove sezone mi uz pretnje najviše žele smrt. Mene krive za razne gluposti i situacije koje rade njihovi favoriti, pa ove sezone me najviše proklinju – dodao je zaista zabrinuti Milan.

– Majci najviše žele smrt, a nerijetko mi prijete i prebijanjem i vješanjem u gradovima iz kojih dolaze ukoliko bih se tamo pojavio. Nemam više snage da prijavljujem i da se bavim tom bagrom, ali reći ću vam da sam jednog “koljača” lično ja našao jer je pod istim imenom i prezimenom i istom fotografijom na profilu imao i nalog na Fejsbuku – istakao je Milan naglašavajući da je uplašen za svoju sigurnost kao i sigurnost njegove majke ali da ovome pod hitno mora stati u kraj.