NEĆETE VEROVATI KAKO JE OVA ŽENA OSTALA TRUDNA – GINEKOLOZI U ČUDU (FOTO)

0

Internet je zaista mesto gde možemo pronaći razne informacije vezano za sve i svašta. Neko internet koristi isključivo da bi istraživao i dopunjavao svoje znanje a neko isključivo za zabavu. Ipak, svi korisnici interneta znaju šta znači viralno i mi vam danas donosimo jednu takvu priču koja je u poslednje vreme privukla ogromnu medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teksta o čemu je reč!

Novorođenčad i bebe su verovatno su još uvek jedna od vedrijih i pozitivnijih stvari koje se mogu desiti budućim roditeljima i njihovim bližim članovima porodice. Sigurno vam je barem nekad neko rekao da treba imati što više dece jer je u tome blagodat, ali neko se ipak boji i onog jednog pa ima neke predrasude. Možete zamisliti situaciju kada saznate da zapravo nosite blizance. To je kod većine ljudi dupla radost i nešto što je svakako dar od Boga ili nečega u zavisnosti u šta verujete. Ipak, današnja priča jeste takva, ali je na jedan čudan i bizaran način drugačija.

Velika čuda se dešavaju onda kada se najmanje nadate i to je bio slučaj mlade Britanke po imenu Alina Luka iz Londona. Za nju su rekli da je doživela medicinski fenomen kada je ostala u drugom stanju. Zapravo ona je ostala trudna dva puta u kratkom vremenskom periodu i to je nešto što medicina teško može objasniti.

Nakon saoštenja da je “prvi” put trudna, lekari su joj saopštili da su njene šanse da ponovo zatrudni veoma male, zbog toga što je imala problema sa štitnom žlezdom. Ipak, veliko iznenađenje je usledilo kada je u 12. nedelji trudnoće otišla na ultrazvučni pregled i saznala da nosi ne jednu, već dve bebe. Tehničar je na ekranu video manju i veću bebu, pa su po tome znali da su bebe začete iz dva zasebna pokušaja.