NEĆETE NIKADA POGODITI ko je dječak sa slike pored Branka Kockice: Danas je mnogima strah i trepet u SRBIJI, a nekad bio nevino djetešce – Znate li ko je u pitanju? (VIDEO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

NEĆETE NIKADA POGODITI ko je dječak sa slike pored Branka Kockice: Danas je mnogima strah i trepet u SRBIJI, a nekad bio nevino djetešce – Znate li ko je u pitanju? (VIDEO)

Često kada vidimo slike naših poznatih ličnosti kada su bili djeca, nebitno da li su muzičari, glumci, sportisti ili političari, ne možemo da povjerujemo da su to zapravo oni kada su bili mali. Tako kada pogledamo te slike, na njihovim licima možemo vidjeti kako uopšte nisu imali predstavu o tome dokle će dogurati kada porastu.

A upravo o takvom slučaj govorimo danas. Vjerujemo da nećete moći prepoznati ko je ovaj dječak sa fotografije iz njegovih mlađih dana. Danas je on najmoćnija i najpoznatija osoba u Srbiji. Gostovao je i u emisiji kod Branka Miličevića, poznatiji kao Branko Kockica. On je izjavio da predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ne poznaje lično ali onda je uvidio da je ustvari Aleksandar bio kod njega u jednoj od emisija i tako ga je prepoznao.

Branko je dodao da je to sada velika čast za njega i da je to još jedan razlog zbog kojeg podržava predsjednika Srbije. Činjenica je da je mnogo djece prošlo kroz emisiju Branka Kockice i zato je opravdano što se nije mogao odmah sjetiti da je ugostio i Aleksandra Vučića kada je bio dječak.

U školi je Vučić bio odličan učenik i učestvovao je na raznim školskim takmičenjima i u osnovnoj i u srednjoj školi. Omiljeni predmet mu je bila historija, a volio je da igra i šah. Pored toga, trenirao je i košarku i fudbal. Kada je bio dijete nije mogao ni zamisliti da će voditi i biti predsjednik Srbije. On je jedan od najmlađih koji su vodili Srbiju, a i super mu ide taj posao.

Oglasi – Advertisement