NE MOŽE DA PRESTANE DA PLAČE- Mima Karadžić evocirao svoje uspomene u vezi Mire Furlan- POKAZAO FOTOGRAFIJU KAOJA KIDA DUŠU (FOTO)

0
159

Mnogi su ostali šokirani sa viješću da je poznata glumica sa ovih prostora i nekada velika zvijezda jugoslovenskog filma  Mira Furlan preminula u svojoj 65. godini nakon teške bolesti. Saznalo se da je ona bolovala od bolesti Zapadnog Nila te da ju je zarazio komarac i da se nakon toga sve dodatno zakompliciralo

Mira Furlan je umrla u svojoj 65. godini, a ovih dana se mnoge njen kolege putem društvenih mreža opraštaju od velike glumice sa emotivnim porukama, a jedan od njih je i poznati glumac Mima Karadžić, koji se sa ovim riječima oprostio od Mire:

” Jučer je umrla Mira Furlan. Imao sam ogromno zadovoljstvo da zajedno snimimo jedan od naših najvećih filmova “Lepota poroka” u režiji Živka Nikolića. To su bili moji filmski prvjenci, imao sam s kim i biti i opstati. Mira je bila divna, sjajna… sretan sam što sam je znao i plačem što je više nema” – napisao je Mima Karadžić na Instagramu.