“Ne mogu više da krijem, CECA ME JE JEDNE NOĆI NAZVALA i rekla da dođem kod nje, bila je sama u krevetu, POTPUNO GOLA!” Objavljen VELIKI SKANDAL! EVO šta je pjevačica napisala sinu Marine Tucaković!

0
394

Popularna pjevačica Ceca Ražnatović je poznata kao jedna od najmoćnijih žena u Srbiju, a svoju moć je počela sticati i uvećavati udajom za kriminalca Željka ražnatovića Arkana, da bi nakon njegove smrti bila dielom mnogih skandala, afera, svađa sa kolegama sa estrade, pa je bila čak i hapšena nakon ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, jer se sumnjičila da je pomagala atentatorima u njihovm zločinu

Ipak, u posljednjih desetak godina se Ceca dosta smirila, mada je i danas na sudu sa jelenom Karleušom zbog njihovih stalnih svađa i prepucavanja, a sada je tu i sin marine tucaković koji je Cecu na društvenim mrežama nazvao zločincem i kriminalcem.

On je javno otkrio kako je jedno vrijeme sa Cecom razmijenjivao poruke, te da ga je ona čak i zavodila i zvala kod sebe u vilu, ali i da ga je uvrijedila kada je počela da neke stvari ocijenjuje kao da su skupe kao Marina, preko čega nije mogao da pređe, pa joj je zato javno uputio uvredljive riječi.