Nataša Bekvalac usred tržnog centra zavukla ruku u pantalone! SNIMILE JE NADZORNE KAMERE, FANOVI U NEVERICI: EVO ŠTA JE IZVADILA…(FUJ!)

0
214

Danas se malo dotičemo domaće estrade, koja je u stagnaciji u posljednje vrijeme i to baš iz razloga, jer je korona virus zaustavila sve njihove aktivnosti u posljednjih godinu dana. Mnogo je njih koji se putem medija i društvenih mreža oglašavaju, i koji se žale na trenutnu situaciju u Srbiji, a posljednja koja je razbjesnila javnost jeste poznata Srpska pjevačica Goga Sekulić.

Ona se osvrnula na pomoć koju je dobila od Vlade Srbije u iznosu od 90.000 dinara. Ona je rekla da bi se trebali poduzeti koraci od odgovornih osoba, da se estradnim umjetnicima zbog manjka posla izađe u susret na jedan jako neobičan način. Ona je tako predložila da se svim estradnim umjetnicima ukine plaćanje struje, vode i Infostana, dok ne prođe cijela ova gužva sa korona virusom.

Ova njena izjava je podigla veliki bijes kod građanaa, a njena objava na Instagramu je ispljuvana i to čak od strane njenih fanova. Danas govorimo o Nataši Bekvalac koja se skoro nikako ne oglašava od kako je počela pandemnija korona virusa.I ona je također bez posla, ali se ne oglašava po medijima sa svojim problemima, kao njene prijateljice sa estrade.

Međutim, sada ju je ekipa Paparaco lova uhvatila u tržnom centru kako je kupovala, aali je u jednom trenutku napravila nešto jako neobično. Stavila je ruku u pantole, i počela nešto da pretura, kao da ju je zasvrbilo? Pogledajte i sami kako je sve izgledalo.