NATAŠA BEKVALAC DALA KONTRAVERZNU IZJAVU: Mnogi BEOGRAĐANI će biti LJUTI posle ovoga…

0

Kada su u pitanju novosti sa estrade, mnogi ljudi vole da čitaju i saznaju brojne tračeve, kontraverze i stvari koje su vezane za njihove karijere, ali i privatni život. Reč je o jednoj od najpopularnijih pevačica Balkana, koja pored toga što peva, često pažnju javnosti privlači i svojim privatnim životom. Nedavno je dala izjavu koja je privukla itekako veliku medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teksta o čemu je reč!

Nataša Bekvalac je neko ko svakako važi za jednu od najatraktivnih pevačica od trenutka kada se pojavila sredinom 2000-tih godina, pa sve do danas. Ona privlači svojom lepotom šarmom ali i smislom za humor. Poznata je pod nadimcima: „novosadska šećerlema“, „srpska barbika“ i „srpska Pamela Anderson“. Rođena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu, a karijeru je počela 1989. godine na festivalu Deca pevaju hitove. Javnosti je itekako poznato i to da ona iza sebe ima tri braka o kojima se ne stidi pričati.

Kako saznajemo ona ne krije koliko je vezana za rodni Novi Sad, a svojevremeno je istakla da je uverena da je upravo odrastanje u mirnoj sredini doprinelo da ona bude ličnost kakva je danas. Ona kaže kako je ponosna na svoj grad i na svoje roditelje kako su je vaspitali. Mnogi su joj, kako kaže rekla da je jako lepo vaspitana i da su joj usadili najlepše osobine koju svaki čovek treba da ima, a to su ljubav i stabilnost. “Beograd kao veliki grad je malo izgubio taj šlif, malo je izgubio međuljudske odnose, pa slobodno mogu da kažem i komšijske odnose”.