Trenutno Vijesti Zanimljivosti

NASTAO POTPUNI HAOS U STUDIJU: Šešelj udario po aktuelnoj MINISTARKI, svi zanijemili kad su čuli kako je izvrijeđao usred programa! (VIDEO)

Dr Darija Kisić Tepavčević član Kriznog štaba Srbije je jedno od najpoznatijih imena u Srbiji, barem u ovoj godini, posebno zbog pandemije korona virusa. Ona je u novom sazivu Vlade Srbije dobila mjesto ministarke za rad, zapošljavanje i boračka i socijalna pitanja, mada su je mnogi vidjeli na poziciji ministrice zdravlja

Ona je ovih dana bila gošća na televiziji, a sa njom je gost bio i lider srpskih radikala Vojislav Šešelj, pa je jedna od tema bila i vakcinacija, pa je zbog te teme doktorica Kisić imala neke veoma neprijatne trenutke zbog reakcija i riječi Vojislava Šešelja. Doktorica Kisić je krenula da objašnjava kako je veoma opasna prijetnja osoba koja svojim ponašanjem i “činjenjem ili nečinjenjem” ugrožava bezbjednost drugih ljudi, a to su upravo ljudi koji ne žele da se vakcinišu.

Tu ju je Šešelj sasjekao, te joj rekao kako niko ne može da naređuje odraslim ljudima da li će da uzimaju neki lijek ili vakcinu, ako oni to ne žele, ali da se takvim ljudima može ograničiti ulazak u neke objekte ukoliko nisu vakcinisani. Doktorica Darija je pokušala da odgovori Šešelju, ali joj je on rekao da nema pojma i da ona nije ministar zdravlja, pa samim time i ne zna šta govori.

 

 

 

 

 

Oglasi – Advertisement