Svetlana Ceca Kitić, bivša najbolja rukometašica bila je devedesetih godina na meti mafijaškog klana, od kojeg je jedva spasila živu glavu. Oni su je uhodili misleći da je kao najbolja rukometašica svih vremena uzela ogromne
pare. Danima su se raspitivali koliko je finansijski teška, pratili jei lovili pravi momenat da je uhvate.


“Ceca je danima bila praćena, bila je bukvalno pokretna meta. Bilo je pitanje momenta kada će je presresti i strpati u kola sa zatamnjenim staklima i odvesti u nepoznatom pravcu, a onda tražiti pare za njenu glavu. Ipak, na njenu, sreću, jedan od momaka iz žestoke, kriminogene grupe gajio je simpatije prema njoj i rešio je da je upozori šta joj se sprema. Upao je u njenu zgradu i sačekao je da se vrati iz grada. Preplašio ju je u mraku haustora, gde joj je rekao da mora da se skloni na neko vreme ukoliko misli da sačuva živu glavu”, kaže izvori.


Ceca je tada bila van sebe iznenađena da joj je na čelu meta i da je pitanje danaa kada će biti oteta. Istu noćiž je spakovala stvari i uz pomoć uticajnih prijatelja prebacila se u Budimpeštu, gdje je i ostala određeno vrijeme dok se nije sve smirilo. Kasnije je saznala da je momak koji joj je prenio informaciju nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Sumnja se da uklonjen upravo jer je Ceci otkrio planove svoje mafijaške grupe.Ona je u rijalitiju čak rekla da sumnja da je na njenu porodicu bačeno prokletstvo jer je Zoran Kovačević Koča, ubijen na kućnom pragu, a treći suprug Goran Bogunović, sa kojim ima ćerku Maru, naprasno je nestao.

Ceca Kitić je 1988. godine po treći put stala pred oltar sa estradnim i sportskim menadžerom Goranom Bogunovićem, sa kojim je iste godine dobila ćerku Maru.

– Rastali smo se zbog Goranove posesivnosti. On je otišao u Novi Sad, a ja sam sa ćerkicom ostala u Njemačkoj, gjde sam tada trenirala. Nekoliko mjeseci nakon razvoda pozvala me je jedna prijateljica i saopštila mi da je moj bivši suprug otputovao za Budimpeštu i da mu se od tada gubi svaki trag. Kontaktirala sam sa ambasadom i raznim organizacijama, kao i Interpolom, kako bismo ga našli, ali se ni danas, ovoliko godina kasnije, i dalje ne zna šta se dogodilo sa njim. Ne znam da li je živ ili mrtav jer se i dalje vodi kao nestalo lice.