NASLIJEDIO JE TALENAT OD MAJKE,STUDIRAO U LONDONU ! OVO JE SIN ALKE VUJICE !

0

Pjevačica Alka Vuica smatra se jednom od najzanimljivijih pjevačica na ovim prostorima, ali njena najvažnija uloga jeste uloga majke.

Sin Alke Vuice, Arijan kojeg je dobila u vezi sa Vukom Veličković, poznatijem pod umjetničkim imenom Vuk Vidor, imao je od koga da naslijedi muzičke gene.

Nasljednik Alke Vuice se poput nje bavi muzikom. On je sve uspješniji di-džej i muzički producent. Drugoj profesiji posvetio se nakon studija u Londonu, a studiranje u britanskoj prestonici donijelo mu je poznanstvo sa Sajmonom Le Bonom, frontmenom grupe “Duran Duran” u čijem domu je živio određeno vrijeme.

Arijan koji je muzičkoj javnosti poznat pod imenom Strapazoot, član je dva uspješna muzička sastava. I dok se njegova majka godinama bavila pop muzikom, njegov odabir je hip-hop i rep muzika.

Arijan je najčešće u centru pažnje upravo zbog svoje muzičke karijere, međutim dospio je u žižu javnosti i nakon “sukoba” njegove majke i Vlatke Pokos, koja je u svojoj knjizi o pjevačici pisala na nimalo pohvalan način. Arijan je o majci uvijek govori u superlativu i smatra je svojom najvećom podrškom i uzorom.

-Beskrajno je poštujem, samim tim što je samohrana majka. Zahvalan sam joj što me je donela na svet u uslovima koji nisu bili nimalo laki, ali je opet sve učinila da se osećam srećno i da budem tu gde jesam. Čitavog života bila mi je i ostaće uzor, nadasve ljudski i roditeljski. Prema mami sam oduvek osećao ljubav i ponos. Ljubav, jer je ljubav uvek davala i jer sam u njoj plivao. Ko ne zna Alku, ne zna šta je ljubav, ona jednostavno sija iz nje i svima je nesebično deli. Ponos, zato što je uvek bila ponosna i svoja, uspešna, ali i nepotkupljiva – istakao je sin Alke Vuice.