Naša poznata TV voditeljica se udala za svoga muža nakon samo 7 dana poznanstva: MOJ MUŽ JE VEOMA ZGODAN MUŠKARAC- Duga kosa, izgleda kao glumac- SVE ŽENE LUDE ZA NJIM (FOTO)

0
299

Poznata TV voditeljica Lea Kiš je dugi niz godina u sretnom braku sa Momčilom Jokićem sa kojim ima i kćerku Saru, a mnogi su se pitali kako izgleda Lein izabranik, a Lea tu i tamo na društvenim mrežama objavi neke njihove zajedničke fotografije, na kojima njih dvoje, po mišljenju Leinih fanova izgledaju kao zaista savršen par, a Lea je na to rekla:

 ” Mnogo puta sam rekla da je naš susret bio sudbonosan i da smo se samo poslije par dana vjenčali. Da brak dobro funkcioniše, važno je da zajedno kao porodica idete naprijed, da podržavate jedno drugo, da imate razumijevanje i naravno ljubav.” Dodala je i da nije planirala da se uda prije svoje 30 godine, ali da je mnogo ranije stala na ludi kamen, a na tu temu je rekla i ovo:

” Moj muž me je prije svega osvojio svojom inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovjek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, zbog toga što je izuzetno zgodan muškarac, sa mnogo manira, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala ranije. Vremenom sam upoznala i njega na drugi način, kao čovjeka posvećenog mnogim interesovanjima, željom za putovanjima, istraživanjima, produhovljenog intelektualca koji zna da u životu stavi stvari tamo gdje im je mjesto. Kada razmišljam da li mi nešto smeta kod njega, mogu samo da se našalim, zbog toga što je to rijetka osobina za muškarce sa našeg podneblja. On je previše uredan, pedantan, kao i svaka djevica u horoskopu, mada bih rekla prije da je to vrlina, a ne mana”