NAŠA POZNATA PJEVAČICA OTKRILA SVOJU JEZIVU PRIČU- Roditelji su me bili ostavili u šumi, A ON ME JE SVAKI DAN TUKAO (FOTO)

0

Mnogi od vas znaju ko je poznata pevačica Goca Lazarević, koja je poznata već dugi niz godina na javnoj estradnoj sceni po svojim velikim hitovima, vedrim duhom i mladolikim izgledom. Ioak, mnogi misle da je veoma lako u životu poznatim ličnostima, ali to nije slučaj sa ovom pevačicom. Saznajte njenu životnu priču u nastavku teksta!

Ona je od samog detinstva bila suočena sa patnjom i tugom kada joj je poginula majka, te se sa ocem i maćehom preselila u Beograd. Ona je rekla da je gotovo svaki dan dobijala batine. Preživljavala je svakodneve torture sve dok nije odlučila da živi samostalno. Također je rekla da su veoma rano njen otac i majka otišli da rade u inostranstvo, te da su nju i njenog brata ostavili kod strine. Veoma uskoro je i strina morala da ide raditi, te je ostavila nju i brata u šumi sa jednim neuglednim čovekom da ih čuva.

Rekla je da se taj čovek nije presvlačio po deset dana a da su oni preko nedelje mazali pašteticu i margarin na hleb, jer nisu znali ništa drugo. Kaže da je zbog toga dobila gastritis koje vuče još od ranog detinstva. Kada su roditelji odlučili da se vrate, majka je u povratku poginula u saobraćajnoj nesreći. To je bio veliki udarac za Gocu, a nakon toga se otac ženio nekoliko puta i većina tih žena su bile grupe prema Goci.

Jedno vreme je živela sa jednom maćehom i njenim sinom jedincem, a on ju je, kako je priznala Goca, stalno maltretirao i tukao. Rekla je da je bio veoma razmažen i da ju je tukao svaki dan. On nije volio što je Goca tu sa njima. Kada mu je jednom uzvratila, ta maćeha je rekla da traži drugu kuću, te je otišla kod svoje tetke.