NAŠA POZNATA PJEVAČICA OPTUŽILA ERU OJDANIĆA ZA SILOVANJE- Era se odmah oglasio- Prije bi spavao sa kravom, nego sa njom (FOTO)

0
299

Era Ojdanić ne može da dođe sebi kako je saznao da ga je pjevačica Saška Karan optužila da ju je seksualno zlostavljao kada je bila mlada, te je sve ove optužbe demantirao, a na sve to je rekao i ovo:

” Živi užas! Horor! Šokiran sam čime se ta žena poslužila da skrene pažnju na sebe. Podnijeti ću tužbu protiv nje jer je to što je izgovorila gnusna laž i ozbiljno je udarila na moje ime. Razumijem da zbog korone nema niti jednu tezgu, ali optužbama da sam silovatelj je pomjerila granice svoje želje da ponovo bude mlada i poznata. Vidjela je koliku su medijsku pažnju izazvale nesretne, mlade glumice koje zaista jesu silovane, pa rekla sebi: „Daj da se i ja uhvatim za taj voz“. Lagati da si žrtva seksualnog manijaka je nekorektno prema meni, ali i prema stvarnim žrtvama seksualnih napasnika”

Era je rekao da bi prije imao seks sa nekom životinjom nego sa Saškom, a onda je još rekao i ove stvari: ” Nju je na estradu doveo Milan Simić. Uradio joj je prvi album i bio njen kompozitor. Tada sam je prvi put čuo i vidio, a nakon toga sam je viđao kroz tezge, emisije i rijalitije. Ovo joj nije prvi put da me ovako maltretira. Ranije je govorila da sam peder. Neka se odluči da li sam peder ili silovatelj. Prije bih opalio kravu iz svog sela nego silovao nju. Čak i u to vreme kada je dobro izgledala, nije mogla da me privuče jer je bilo jasno da nije čista u glavi. Ne znam kako joj se jezik ne osuši od laži koje redovno izgovara. Žena jaše mene, umjesto da jaše onog svog dobrog čovjeka za kog je udata”