NAŠA POZNATA PJEVAČICA OBOLJELA OD OPAKE BOLESTI- Nije otkriveno na vrijeme, a VELIČINA JE NEVJEROJATNA- Velika tuga u njenom domu- PREDSTOJI VELIKA BORBA (FOTO)

0

Čovek je zaista sretan dok je i zdrav. Mi vam danas donosimo jednu jako tužnu priču a u pitanju je jedna poznatija osoba koja se trenutno bori sa opakom bolesću. Njena želja za životom i ljubav prema deci su zaista fascinantni i treba da predstavlja primer kako treba čovek da se bori u životu.

Mnogi je poznaju pod imenom Harina i dolazi iz Smedereva. Pravo ime joj je Harijeta Simić i ima 39 godina. Već neko vreme živi u Švedskoj, nakon što joj se raspao prvi brak. Tu je upoznala svog drugog muža, te ima troje dece. Prije tri godine je snimila i svoju prvu pesmu, a nakon nje su se nizale i druge pesme. Onda kada je pomislila da joj konačno ide sve po planu i dobro u životu saznala je jednu jezivu vest.

Naime, ona je primetila malu kvrgu u području dojke, te je otišla na kontrolu i rekli su joj da je sve dobro i da nema potrebe da se brine. Nakon toga je usledila stalna mučnina i gubljenje svesti. Znala je da nešto nije uredu sa njom. Potom je ponovo otišla na kontrolu te joj je rečeno da ima opaku bolest. Vratila se nazad u Srbiju te je i tu potražila stručno mišljenje. Ustanovljeno je da ima veliki tumor veličine teniske loptice. To saznanje joj je jako teško palo i danima je plakala.

 

Nakon toga je rekla sebi da mora da se bori, jer ima troje djece te je krenula na terapije od kojih se osjećala veoma loše. Rekla je da joj uopšte nije važno što će izgubiti kosu, a i dojku, te da joj je samo bitno da preživi. Panika je hvata jer joj tumor raste veoma brzo, a kada završi četvrtu seriju terapije ide opet red doktore, da se ustanovi da li će ići na operaciju. OStatak teksta pročitajte ovde.