NAŠA POZNATA PEVAČICA DEO ELITNE PROSTITUCIJE?! TRUDNA PEVAČICA SE OGLASILA: Besna zbog navoda i SKANDALA KOJI TRESE SRBIJU! Evo o kome je reč! NEĆETE VEROVATI! (FOTO)

0

Svi domaći i regionalni mediji već nekoliko dana pišu o policijskoj akciji koja je sprovedena u Beogradu poslednjih dana. Zbog elitne prostitucije je uhapšeno 29 osoba. Mnoge je šokirala ova vest, a imena koja su povezana sa ovim su privukle još veću pažnju.

Kako stvari stoje, između mnogih poznatih imena pominje se i ime poznate pevačice Dušice Grabović, za koju se veruje da je umešana u organizovanje susreta sa bogatašima. Dušica na sve ovo nije mogla ostati imuna, pa je odlučila javno da kaže šta ima. Oglasila se na svom instagram profilu.

Apelovala je da će da pokrene tužbe protiv svih kleveta i informacija koje kruže o njoj. Kako kaže, trenutno njena porodica najviše trpi. Svima je poznato da je ona u skrije vreme ostala bez oca. Na svom instagram profilu je izjavila kako želi da se obrati svim medijima koji pišu apsolutne laži o njoj. Rekla je da se od decembra prošle godine nalazi u Americi i to na uspešnoj turneji, koju je morala da prekine zbog smrti oca.

Dodala je da nije navikla da je život mazi, ali da je ovaj skandal zaista previše. Poznato je i to da je Dušica Grabović inače državljanin australije, te je rekla da svi oni koji pišu ovakve stvari će morati odgovarati pred australskim sudom, jer su joj povredili ugled i čast. “Zbog duševne boli koju mi godinama nanosite dok su mi i roditelji bili živi, bila sam primorana da istog momenta angažujem svog advokata. Vidimo se na subu!!!”