NAŠA POZNATA GLUMICA PREŽIVJELA PRAVU TRAGEDIJU- Vjerenik joj pucao u glavu, a zatim oduzeo i sebi život- SADA SE KONAČNO VRAĆA NA MALE EKRANE (FOTO)

0
97

Sedmi septembar 2017. godine zauvijek će ostati urezan u sjećanje glumici Ivani Panzalović. Te je za nju stravične noći njen tadašnji dečko prvo pucao u nju, a zatim je oduzeo sebi život. Srbiju je tada zaista potresla ta vijest o toj kobnoj noći na Dedinju, kada je plastični hirurg nakon veze koja je trajala šest mjeseci prvo pucao u Ivanu, a zatim oduzeo sebi život. Ivanu su milimetri dijelili od smrti, a metak ju je okrznuo u predjelu čeone kosti, stvorio se hematom, pa je morala na hitnu operaciju, a ona je kasnije novinarima ispričala:

” Sve se desilo u tri sekunde. Posvađali smo se, on je prvo zgrabio nož i jurio me po stanu. Uspjela sam da pozovem policiju, a kad sam završila razgovor, on mi je uperio pištolj u glavu i pucao. Pala sam na pod, mislila sam da sam mrtva, krv mi je lila niz glavu. Odmah potom je pucao i u sebe, tu preda mnom. Istrčala sam napolje sa otvorenom ranom na glavi kako bih potražila pomoć”

Poslije toga se Ivana na sve načine pokušala vratiti normalnom životu, a posljednji projekat na kojem je radila je TV serija ”Pevačica”. Nakon tragedije, Ivana je potpuno promijenila svoj imidž, promijenila je i boju kose, i frizuru jer je željela da u svemu krene ispočetka. A premijera serije ”Pevačica” u kojoj ćemo ponovo gledati Ivanu je najavljena za 1. februar