NAŠA PEVAČICA JE JAVNO OTKRILA DA SE BAVI NAJSTARIJIM ZANATOM, a sada njen BIVŠI MUŽ prodaje OVO!

0

Jedna od najinteresantnijih ličnosti na srpkoj estradi je pevačica Elektra Elit. Ona je švajcarska transrodna pevačica srpskog porekla. Široj publici postala je poznata nakon saradnje sa Angellinom sa kojom je u septembru 2020. godine objavila pesmu „Lepa sam”, kao i po singlu „Bebe bebe”.

Ona često uzburka javnost svojim izjavama i ponašanjem. Svoju popularnost je učvrstila nakon priznanja da je transrodna osoba i da se već trinaest godina bavi prostitucijom u Švajcarskoj. Prošle godine je na sva zvona najavila svoju udaju za sportistu i modela Nenada Vujanovića koja je održana u Mostaru ali su se razveli nakon samo dva mjeseca braka.

Nakon razvoda je odlučila da sledi mnoge ženske modele i starlete, te je otvorila profil na poznatoj stranici za odrasle Only Fans. Na taj način je krenula da zarađuje za svoj život. Ona je također javno govorila da se bavi elitnom prostitucijom u Švajcarskoj. Posebno je na sebe skrenula pažnju nakon što je stala u odbranu još jedne srpske pevačice koja se poslednjih mesec dana povezuje sa bavljenjem elitne prostitucije, a to je Dušica Grabović. Naime, u akciji elitne prostitucije su otkrivene brojne poznate javne ličnosti, kao što su pevačice i tv voditeljice.

Kada je u pitanju njen privatni život ona je za srpske medije otkrila da je došlo do krize u njenom braku nakon što je morala da ode iz Srbije i što Nenad nije hteo da održava vezu na daljinu. Rekla je da je on prema njoj uvek bio korekan. Dodala je da nikada nije upoznala boljeg čoveka od njega ali da će ga uvek voleti kao prijatelja.