NAŠ POZNATI PJEVAČ DOŽIVIO INFARKT ZA VOLANOM!- S njim u autu bili žena i djeca- Ljekari ga uspavali kako bi preživio!- POSLJEDICE TRAJNE (FOTO)

0

Poznati pjevač Nemanja Nikolić je javno progovorio o zdravstvenom problemu sa kojim se susreo prije par godina, kada je doživio srčani udar. Nemanja je istakao da mu je taj momenar i bol koju je osjetio, ostao urezan duboko u sjećanju.

“Počeo sam kao mlad da se bavim sa muzikom i da vodim boemski život. Kada su spavali ostali, ja sam radio, nisam na vrijeme jeo. Bilo je cigareta i alkohola. Jednsotavno je došlo do prezasićenja organizma. Nisam osjetio prije toga nikakve zdravstvene probleme”- rekao je on i dodao:

“Pomoću sreće sam uspio dobro da prođem. Iako sam sada uredu, neću niakda zaboraviti taj dan. Doživio sam infarkt u kolima za volanom. Sa mnom su bili supruga i djeca. Krenuli smo na dječiji rođendan, bio je januar. Na 200 metara od igraionice sam osjetio veliki bol u leđima, kao da mi je neko zabio nož u leđu. Taj je bol trajao oko 15 sekundi”- rekao je on.