Naručila je OVU haljinu preko interneta a kada je videla šta joj je stiglo u paketu, nastao je šou: Njne video ima preko SEDAM MILIONA PREGLEDA – Proverite i vi zašto (VIDEO)

0

Odjeća je važna za našu civilizaciju – oduvijek nas štiti od vremenskih neprilika te skriva naša tijela i čini nas pristojnim građanima. Neki je koriste i kao način izražavanja kroz modu. Nažalost, danas se skupa odjeća smatra statusnim simbolom, iako dosta odjeće ne vrijedi novac koji se traži za istu.

Pored skupocjenih brendova kao što su Dior, Gucci ili Armani postoje i malo jeftiniji trgovinski lanci koji proizvode nekvalitetnu odjeću i koja se masovno kupuje i baca, što zagađuje našu okolinu. Odjeća se također kupuje i online preko firmi kao što su Asos i Shein, a dosta te odjeće je nekvalitetno i jeftino.Neki čak odu u kineske radnje ili kupe odjeću putem AliExpressa, Ebay ili Wish-a, pa se onda kasnije čude što su za nikakve pare dobili i nikakvu odjeću. Danas ćemo s vama podijeliti ovakav incident koji je jedna djevojka kasnije objavila na TikToku i dobila mnogo pregleda.

Naime, jedna djevojka je vidjela zelenu haljinu koju možete vidjeti na slici ispod i odlučila da je kupi jer je bila jeftina. Naravno, kupila je naslijepo online i čekala da joj dođe putem pošte kao što to danas često biva. Kad joj je haljina stigla, razlika između slike i proizvoda je dan i noć.

Ovakve stvari se često dešavaju, pa je čudo da ljudi i dan danas sebi dozvoljavaju da ih neko ovako prevari. Ovo se ne dešava samo s odjećom nego i sa drugim stvarima poput mobilnih uređaja, gdje se znalo desiti da ljudima šalju prazne kutije ili kamenje unutra. Šta vi mislite o ovome? Video pogledajte ovdje.