NAROD NE PRESTAJE DA KOMENTARIŠE “NOVU” JELENU JANKOVIĆ! Nakon porođaja je NESTALA, evo kako danas izgleda! (FOTO)

0

Jelena Janković je posljednjih mjeseci bila zauzeta nekim drugim stvarima koji su važniji od tenisa odnosno bijelog sporta. Nije zvanično okačila reket o klin.

Ona je početkom aprila rodila djevojčicu, nije otkrila njeno ime javnosti, u ljubavi uživa sa doktorom Brankom Baraćem, daleko je od javnosti i medija, rijetko kad se oglašava na društvenim medijima.

Ipak, skoro smo saznali da je ona promijenila svoj imidž.

Voljela je eksperimentisati frizurom i stajlingom, trendove je pratila, očigledno je nastavila da radi, kad je mama postala. Mnogo vremena je prošlo otkad smo je posljednji put vidjeli sa šiškama, a sad je riješila da nas podsjeti kako joj stoje.

Jelena Janković je u javnosti poznata kao DŽEJ DŽEJ, srpska teniserka koja ima dva brata Marka i Stefana.

Ona je počela tenis trenirati u Crvenoj zvezdi, imala je devet godina. 11 godina je imala kad je postala državna prvakinja do 12 godina. Bila je broj jedan u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u tenisu.

Ona je kao djevojčica trenirala u akademiji Nika Boletijerija, a on je trenirao Agasija, Seleš, Šarapovu, sestre Vilijams.

2011. godine kad je imala samo 16 godina ona je osvojila Juniorski Australian OPEN do 18 godina.

Kasnije se poleli takmičiti u WTA seriji te godine, pa je do drugog kola došla na turniru Indian Wells.

2003. godine je poslije osvajanja u Dubaiju, nekad je bila 90. igračica na WTA listi, kasnije je dobila i Jelenu Dementievu koja je bila među 10 najboljih teniserki na svijetu.

2004. godine je osvojila WTA titulu na turniru u Budimpešti, učestovala je na OI, na krajuje došla do 28. mjesta