NAPRAVIO TREĆE DETE U RIJALITIJU? IVAN MARINKOVIĆ promenio sve boje, učesnicu su ODMAH odveli na pregled: “POZLILO JOJ JE!”

0

U današnjem članku pišemo o aktivnom učesniku rijaliti programa Zadruga, Ivanu Marinkoviću. On je medijima postao poznat ali i zanimljivi kada je stupio u brak sa našom popularnom pjevačicom Gocom Tržan. Njih dvoje su bili u braku nekoliko godina i dobili kčerkicu a potom su se razveli. Ivan je ubrzo ušao u rijaliti “Parovi” gdje se smuvao sa Miljanom gdje je i ona ubrzo ostala trudna.

Miljana je odlučila zadržati dijete te rodila preivnog Željka. Naime, Željko i Ivan su se tek nedavno upoznali, a sudbina je cijelu porodicu spojila u rijaliti programu. Za sada na imanju u Šimanovcima borave, Ivan, Miljana, Željko i Miljanina mama Marija. Međutim Miljana i Ivan skoro da nikako nemaju kontakta budući da je ona na početku bila u vezi sa Bebicom ali na kraju je ipak završila sa Zolom.

U zadnje vrijeme ono što je posebno zaintrigiralo gledatelje jeste priča o njegovom trećem nasljedniku. Ivan je tokom učestvovanju u drugom rijalitiju 2017. godine, imao vezu sa drugom učesnicom Teodorom Radoičić, zbog koje se našao na mnogim naslovnim stranama domaćih medija. Sa njom je tada bio i dobro poznati srpski reper, Ivan Ivanović, Đus.

Scene koje su se prepričavale, uslijedile su kada se Teodora odjednom srušila, tada je prevezena u bolnicu a u nastavku se otkrilo da je navjerovatnije u pitanju nova trudnoća. ” Teodori je pozlilo, brzo su je odveli dežurnoj bolnici, čekaju se rezultati, ali po svemu sudeći, ona je trudna” – kazao je izvor iz produkcije rijaliti programa. Upravo zbog toga, pokrenuta je priča da je Ivan otac njenog djeteta a Đus je bio sporedna uloga, koja je upala u njenu zamku. Međutim, nikada nije potvrđeno da li je Ivan zaista otac njenog djeteta, Teodora je u to vrijeme imala nekoliko ljubavnih afera a povodom ovoga nikada se nije željela izjasniti javno.