NAPRAVIO 48-ORO DECE, ALI NIKAKO NE MOŽE DA NAĐE DEVOJKU!

0

Amerikanac Kajli Gordi je tridesetjednogodišnjak iz Los Anđelesa koji voli djecu,pa svoju spermu nudi samohranim majkama,lezbijskim parovima,kao i muževimai ženama koji iz nekog razloga ne mogu da imaju djecu.

 

Donor sperme koji je do sad napravim čak četrdeset osmero djece,i čeka još jedanaestero da se rode,bori se da nađe ljubav svog života. On je priznao da većina žena,kada saznaju cime se bavi izgube interes za njega.


On svoje usluge,koje ne naplaćuje,promoviše i nudi putem svih socijalnih mreža,a umjesto da ide u banku sperme,on direktno daje svoje sjeme ženama.

On kaže da neki ljudi ne žele da idu u banku sperme jer su tamo donori anonimni,što znaći da novopeečni roditelji ne znaju ništa o osobi čije gene će njihova djeca da nose,pa se zbog toga njemu obraćaju za pomoć.

U zadnjih osam godina pomogao je desetinama žena da se ostvare kao majke,ali ga njegova humanost košta ljubavnog zivota.

– Nisam imao djevojku već deset godina. Uvijek prije svega kažem ženama što radim i u tom trenutku postanu nezainteresovane – priznaje.

– Kažu mi da razumiju da želim pomoći ženama, ali da ne žele nekog ko već ima djecu s drugim – ističe Kajli.

On kaže da je sve počelo prije osam godina,kada je lezbijski par koji je poznavao,izrazio želju da ima dijete,ali su one bie zabrinute zbog uzimanja sperme iz banke jer neće znati nista o ocu i njegovoj istoriji.

– Bilo im je neugodno što neće znati ništa o biološkom ocu. Stoga smo pričali, a ja sam im rekao: “Slušajte, biću srećan ako vam pomognem, pa i da dijete zna ko mu je otac ako to poželi‘.