Nakon što su otvorili njegov kovčeg ovaj pokojnik je mahnuo prisutnima – Kada su počeli da bježe od straha desilo se nešto nevjerovatno! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Nakon što su otvorili njegov kovčeg ovaj pokojnik je mahnuo prisutnima – Kada su počeli da bježe od straha desilo se nešto nevjerovatno!

Sprovode i sahrane mogu da budu izuzetno stresni događaji, pogotovo u nekim situacijama kada se desi nešto što niti jedan prisutnik nije mogao da očekuje niti pojasni!

Svi mi se osjećamo tužno nakon što odemo na sprovod neke osobe, bez obzira na to da li bila riječ o sprovodu ili sahrani neke bližnje osobe ili nekog našeg poznanika.

Na internetu ponekad možete naići na neke priče koje nas zaista ostave u nevjerici kada ih pročitamo, a ova priča je uspjela čak i da zaprepasti mnoge od nas.

Riječ je o jednoj sahrani iz Engleske tokom koje je glas pokojnika odzvanjao grobljem, i svi koji su se tu našli su se prestrašili zbog toga.

Na kraju se ispostavilo da je bila riječ o posljednjoj želi pokojnika koji je želio da nasmije prisutne, ali to nije jedina priča o kojoj smo vam željeli danas govoriti.

Danas ćemo vam govoriti o jednom čovjeku iz Indonezije čija je priča ostavila svijet u nevjerici.

Oglasi – Advertisement