Nakon što je hitno hospitalizovan, Fran Pujas NEPOMIČNO LEŽI u bolničkoj postelji – pogledajte ŠOK FOTKE!

0

U poslednje vreme bivši učesnici rijaliti programa Zadruga plene pažnju javnosti nesretnim okolnostima kao što su posete bolnicama. Kako saznajemo bivši zadrugar, mladi Frank Pujas hitno je hospitalizovan u jednoj privatnoj klinici, na internetu su se pojavile fotografije koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim, te su jako osetljivog sadržaja. Kako saznajemo, bivši zadrugar Pujas hospitaliziran je zbog veoma visoke temperature i jakih grčeva u telu.

Fran je u bolnicu stigao u pratnji njegove majke u kasnim večernjim satima, koja ga je došla s njim u vozilu hitne pomoći. Kako bi se što pre saznalo šta se dešava u Franovom organizmu, kako smo saznali, odrađene su mu brojne pretrage, između ostalog i ultrazvuk, a on je primio infuziju. Mediji su uspeli da ga uslikaju dok leži na bolničkom krevetu, u ne baš reprezentativnom izdanju, gde se na njemu moglo primetiti da se nalazi u lošem zdravstvenom stanju.

Iako se osećao jako loše, uspeo je da skrene misli sa toga, tako što je koristio mobitel dok je čekao intervenciju lekara. Pujas je već drugi bivši zadrugar koji je nedavno hospitaliziran. Podsećamo na zadrugarku Miljanu Kulić, koja je također nedavno primljena u klinički centar u Nišu gde su joj hitnom intervencijom uklonili slezinu. Miljana je još uvek u bolnici, ali njeno zdravstveno stanje je stabilno, te je njena majka Marija konstantno suz nju. Šta Vi mislite o tome, šta se dešava sa našim zadrugarima? Da li je došlo takvo vreme da jednostavno nikome nije dobro? Pišite nam Vaša mišljenja u komentarima ispod članka.