NAKON RASKIDA SE OGLASILA PO PRVI PUT ! OSTAVIO JU JE PO IZLASKU IZ ZADRUGE, A ONA SADA

0

Prije nekoliko dana je u javnosti kao bomba odjeknula vijest da Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević Misica više nisu zajedno. On je odlučio da to prizna u emisiji Narod pita.

Stefan Karić je po uzlasku iz Zadruge riješio da stavi tačku na odnos sa Jovanom, koja je zadnjih deset mjeseci živjela sa njgovom porodicom na Zvezdari u njihovoj proodičnoj kući. Ona je naustila Stefanov dom ,a na temu raskida još nije željela da govori.

Kako se nagađa, da je Jovana nerijetko na mjestima na kojima se nalaze njen bivči dečko Luka u njegova djevojka, kao i da ona novoj izabranici svog bivšeg dečka šalje poruke i uznemirava je.

Ona je sad otišla korak dalje, pa je na storiju objavila pjesmu “Boginja” sa nastupa Milice Pavlović.

“Ubija me taj tvoj ukus loš, što i pored Boginje bi još. Ma duguješ mi suze, krv i znoj, ti bi da ti budem samo broj, ma nemoj”, pjevala je ona, ali se tu nije zaustavila, već je bivšim momcima posvetila još jednu pjesmu, koju je objavila na storiju:

 

“Prodao me jednom to je dovoljno. Provereno spava sam, provereno nema plan, istu grešku ponavlja”, pjevala je nekadašnja zadrugarka.

Inače, Jovana i dalje nije obrisala zajedničke fotografije sa Instagrama sa Stefanom, dok je on to odmah učinio.

“Jedostavmo me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš. Nisam ispoštovao ono što je želela. Nisam mogao da joj pružim sve što je očekivala. Ja nisam navikao da budem sa nekim na silu”, pričao je Stefan o raskidu sa Ljubisavljevićevom.