NAKON RASKIDA SA CECOM Evo gde je i šta radi Bogdan Srejović, snimljen u jednom prestoničkom restoranu i to u ovom izdanju (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Ona je relativno mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera trave već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Ona je od uvek bila u centru medijske pažnje, a najviše je tome uticao brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Izgleda da je tu tradiciju prebacila i na svoju ćerku Anastasiju, koja je sve više i više prisutna u medijima.

Nije tajna da popularne ličnosti sa estrade iza sebe imaju veliko bogatstvo, a pod time se podrazumevaju raskošne vile na tropskim destinacijama, voznim parkom, skupom odećom i obućom. Svetlana Ceca Ražnatović je za tri decenije bavljenja muzikom izbacila čak petnaest albuma i mnogo uspešnih singlova.

Naime ona je bila u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem koji je osam godina mlađi od nje. Ipak, februaru ove godine saopštila javnosti da je okončala svoju jednogodišnju vezu sa njim. Tada je izjavila kako njih dvoje više nisu u vezi, ali da će ostati prijatelji do kraja života. Ekipa emisije “Paparaco lov” je sada usnimila ugostitelja i otkrila kako Srejović provodi dan nakon raskida sa folk zvezdom. Srejović je snimljen kako izlazi iz jednog prestoničkog restorana, bio je sam, te je s telefenom u rukama laganim koracima krenuo ka svom automobilu i odvezao se u nepoznatom pravcu.