NAKON DIVLJANJA PO BEOGRADU OGLASILA SE I MARIJA ŠERIFOVIĆ ! ŽIV SAM ČOVJEK ! (VIDEO)

0

Našu omiljenu pjevačicu Mariju Šerifović ozbiljno je iznervirala jedna vijest koju je primila da nije mogla da sakrije nervozu čak ni na javnom mjestu.

DRAMA U CENTRU BEOGRADA Marija Šerifović udarila rukom u auto i urlala nasred ulice, pevačica se oglasila i otkrila sve (VIDEO)

Jutros je na društvenim mrežama osvanuo kompromitujući snimak gdje Marija Šerifović nekontrolisano urla, psuje i viče, a potom i udara u automobil pesnicom u centru Beograda. Kako su korisnici smatrali da je riječ našoj popularnoj pjevačici, mediji su stupiili u kontakt sa Marijom, koja je priznala da je ona na ovom skandaloznom snimku.Na videu može da se vidi kako se Marija Šerifović dere na ulici u Beogradu, ispred automobila koji je zaustavljen nasred puta.Marija je vidno iznervirana udarala rukom u automobil uz brojne psovke koje je izgovarala.

– Odgovori mi – vrištala je Marija, dok ju je sve vrijeme smirivala jedna ženska osoba.

Ova naša pjevačica je objasnila šta ju je toliko iznerviralo ali i uputila izvinjenje ljudima koje je vikom probudila.

– – Iako nikoga ne treba da se tiče, dobila sam jednu strašnu privatnu informaciju koja me je potresla i reagovala sam burno. Pogrešila sam, ono što je bitno jeste da nikog nisam povredila, treba da se izvinim sebi i svom automobilu, ali i ljudima koji su me čuli i koje sam probudila. Živ sam čovek – rekla je Marija.

Marija pokazala stan od 200.000 EVRA: Šerifovićeva uživa u svojih 80 kvadrata u ELITNOM NASELJU (FOTO)

Naime, Marija je vikala na ulici, izgovara masne psovke, a potom je automobil udarila desnom pesnicom. Ostalo je nejasno na koga pjevačica viče, te da li je nekog bilo u automobilu, s obzirom da je u posljednjim sekundama snimka ušla na zadnja vrata i nastavila sa vikom i psovkama.