Verica Rakočević nije nikada krila koliko je ponosna zbog svojih unuka. Ustvari, ona preko društvenih merža javnost stalno obavještava o tome koliko su oni talentovani, vrijedni, lijepi i prelijepo vaspitani. Na njenom se instagramu mogu često naći njihove slike, najrpije onih starijih koje joj je podarila kćerka Elena Karaman, a u posljednje vrijeme na njenom profilu možemo da vidimo i slika najmlađih Nikše i Mile.

Preslatka unuka Verice Rakočević je dijete njenog sina Miodraga, dok je unuk nasljedni kreatorkine najmlađe kćerke Milene. Milena živi u Americi, i s obzirom na to Verica Nikšu viđa dosta rjeđe. Kćerka i zet joj konstantno šalju njegove snimke, a čuju se i putem video poziva gdje on svim stavlja javno do znanja da svoju baku voli najviše na svijetu. Unuka Verice Rakočević, Mila stanuje u blizini bake zbog čega ona provodi dosta više vremena sa njom, te je tako prije nekog vremena prisustvovala i njenom prvom uspjehu.

Malena djevojčica naime koja voli sport karate je dobila prvesntveno žuti pojas i pored toga diplomu. Baka nije čekala niti jednog trenutka, te se sa uspjehom svoje unuke odmah morala pohvaliti putem društvenih mreža. Po slikama koje ona objavljuje svi možemo da se složimo da je unuka Verice Rakočević jako slatka, te se nadamo da se odrasti u pametnu i normalnu djevojku koja neće praviti probleme.

Verica Rakišević je uspjela da napravi prepoznatljiv brend, koji je namjenjen damama visokog stila, koji nosi jednostavnu oznaku “VR”. Ona je rođena u Podujevu 23. aprila 1948. godine. Sa svega pet godina se upisala u prvi razred osnovne škole. Kada se preselilai u beogradsko prigradsko naselje, uspjela je da završi IX Beogradsku gimnaziju, nakon čega je upisala Filozofki fakultet u Beogradu.