NAJVEĆI BAKŠIŠ NA ESTRADI: Ljuba Aličić otkrio cifru koju je dobio za par minuta, pa se požalio na kolege

0

Ljuba Aličić je pjevač narodne muzike koju je uvijek bio poznat po tome što je on znao napraviti pravo dobru atmosferu gdje god je nastupao. On je uvijek bio pravi narodnjak i rijetko se kada mogao vidjeti u klubovima, dok je ipak bio redovan zabavljač na svadama i na privatnim proslavama.

Tako su se mogle vidjeti i razne situacije kada ga ljudi obasipaju sa novcem toliko da više nije imao gdje staviti sav taj novac, a ono što je zanimljivo jeste koliki je to on bakšiš jednom prilikom dobio.

Zaista se može reći da je to nevjerovatna svota koju je on uspio zaraditi za jednu noć, a on je i otkrio kako se sve to desilo i koliki je taj bakšiš bio.

“Sve to je bilo u Berlinu i radilo se o proslavi jednog rođendana, pa je gazda koji je slavio kćerkin rođendan meni odlučio pored toga što je tu bio i Šaban i Šerif Konjević, te još par pjevača da u samo par minuta da 25 hiljada eura. Sve to su bile novčanice po 500 eura i on je davao jednu za drugom dok sam ja pjevao”, prisjetio se te situacije Ljuba Aličić koju sigurno neće zaboraviti nikada jer su to zaista velike pare.

On je rekao jednom prilikom također da on održava kontakt sa kolegama koliko je to moguće, ad a neki od njega bježa, te da s nekima nije više tako dobar kao što je nekada bio i da su sada malo drugačija vremena došla.