Trenutno Vijesti

NAJVEĆA TRANSFORMACIJA IKADA: Smršao preko 60 KILA, ŠTIKLE I ŠMINKU NE NOSI VIŠE: Nećete vjerovati kako DANAS izgleda BOKI 13, a evo i čime se sada bavi! (FOTO)

Kada se u našem regionu tek krenulo sa prikazivanjem rijaliti programa najveće zgražanje je izazvala pojava jednog Makedonca koji sebe naziva Boki 13 i koji je učestvovao u skoro svakom rijaliti programu. On je bio jako krupan muškarac koji je nosio štikle i haljine i šminkao se i odma je postao predmet izrugivanja i skoro svi su ga vrijeđali i nikome se nije sviđalo što javno iznosi svoje opredjeljenje.

Boki 13 se jako brzo sprijateljio sa Divnom, majkom poznate pjevačice Jelelne Karleuše i pokojna Divna je bila jedna od riejtkih koja se družila s anjim i razumjela ga. Zahvaljujući njoj Boki 13 je postao dobar prijatelj i sa Karleušom a nakon silnih pojavljivanja u medijima i javnosti, on je bukvalno nestao sa scene. Pisalo se nedavno o nekim problemima koje je imao sa zakonom a kada se pojavio svi su ostali bez riječi i niko nije mogao da ga prepozna.

Boki je uspio da skine čak 60 kilograma a i totalno je promijenio stil oblačenja. Prestao je da nosi štikle i da se šminka, osim kada ima nastupe. Ošišao se na kratko a može se primjetiti i da se podvrgao plastičnim operacijama i da je izvršio nekoliko korekcija posebno kada je u pitanju nos i napumpavanje usana.

Boki se više ne pojavljuje toliko u medijima ali je postao neka vrsta influensera i po njegovim objavama na Instagramu se može vidjeti da često putuje. Kada su ga pitali da li je skinuo kilograme samo zbog izgleda on je odgovorio da je imao i zdravstvenih problema i da se na kraju odlučio da operiše i smanji želudac.

Oglasi – Advertisement