NAJTUŽNIJA ISPOVIJEST IKADA- “BILO JE JASNO”! – Nenad Periš poslije 4 mjeseca iznio informacije koje su mnoge iznenadile (FOTO)

0

Svi se verovatno sećaju nestanka mladića po imenu Mater Periš iz Splita. On je zapravo došao u Beograd sa društvom za doček Nove godine i od tada se skoro puna tri meseca ne zna za njega. Cela regija je ostala u šoku nakon tog nesretnog događaja i niko ne zna da li je još uvek živ. Svi su se nadali da jeste i da će se kući vratiti sa svojim ocem Nenadom.

Njegov otac Nenad, koji je više od dva mjeseca bio u Beogradu kaže da ne gubi nadu te da veruje da će se njegov sin pronaći, dodavši da mu je neverovatno teško vratiti se u Split bez pronađenog sina. Dodao je da spas nalazi u veri i ljudima koji ga okružuju i koji su u konstantnoj potrazi za Matejom. U brojnim izjavama koje je otac Nenad davao za medije, pored svega navedenog istakao je i da je njegov sin imao planove za budućnost, kako je želio da sebi kupi brod da bude skiper, dok je očeva želja bila da završi fakultet.

Sada je prošlo više od 100 dana od nestanka ovog mladića i njegov otac Nenad Periš je izjavio da jedva čeka i da živi za istinu, pa kakva god ona bila. Izjavio je da ga ništa drugo ne zanima i da živi u želji da ga konačno pronađe. Najveći problem za njega je čekanje jer kako kaže ako očekujete nešto što je nerealno, onda ste u nevolji i to nije dobro. Istina je dobra pa kakva god ona bila i samo mu ona može uneti mir u dušu. Ovih 100 dana je proteklo sa puno, nade , straha i strepnje su ostavili veliki trah u životu porodice Periš.

” Živimo jer moramo da živimo za našeg Mateja. Ja sam lično dobar, iz trenutka u trenutak. Ljudi smo, čovjek plače, pa ja plačem. I moram da kažem da kada plačem, osjećam se nekako bliže svom Meteju. Kada se molim Bogu, i ja sam mu nekako bliži. Vjera mi mnogo pomaže da ostanem miran, čvrsto stojim na zemlji i da trezveno razmišljam. U ovih 100 dana nisam uzeo ni jedan dan za smirenje jer to dugujem Mateju. Dugujem mu što moram da ostanem miran, ne bježim ni od kakve situacije i suočavam se sa svime”.

Ostatak teksta pročitajte ovde.